[elementor-template id="94"]
PTS RENOVATIES

REFERENTIES

Dakwerken + interieur

Jurgen Peeters is een bekwame aannemer die zijn stiel goed beheerst. Hij heeft dan ook al diverse werken bij mij gedaan, van dakwerken tot interieur. Altijd verliep alles vlot en correct. Correcte vakman die kwaliteit aan rechtvaardige prijs brengt en nog nooit problemen mee gehad. Hierdoor heb ik hem ook reeds aangeraden aan anderen.

16/10/2019, K.C., Merchtem

Zolderisolatie + installatie elektrische tuinpoort

Jurgen heeft bij mij al enkele werken succesvol uitgevoerd. Een van de werken was het isoleren van onze zolder wat zeer vlot verliep. Ook heeft hij een elektrische tuinpoort komen installeren en opnieuw verliep dit zonder problemen. Er was een klein foutje in verband met de poort waar Jurgen zelf niks aan kon doen, hiervoor belden we hem later op en kwam hij dit ook nog diezelfde week in orde brengen. Er worden op voorhand duidelijke afspraken gemaakt die men strikt nakomt. Een aanrader als je het mij vraagt !

16/08/2019, M.V. , Londerzeel

Herstelling dak

Ik deed beroep op PTS Renovaties om mijn dak te komen herstellen. Er was een lek in het dak en ze hebben de roofing en de OSB platen vakkundig vervangen. Offerte werd voordien opgemaakt en nageleefd, prijs-kwaliteit is top bij dit bedrijf. Ook tevreden van de service aangezien men de herstelling zelfs tijdens het bouwverlof heeft komen doen !

16/08/2019, N.VDP. , Humbeek

Onderaanneming

Wij werken al enkele jaren samen met Peeters Renovaties. Samenwerking verloopt altijd goed, nooit klachten of dergelijke. Afgeleverde kwaliteit is altijd wat wij verwachten en dus dik in orde.

13-8-2019, Cavako BVBA

Renovatie badkamer

Jurgen heeft bij mij een nieuwe douche en toilet in de badkamer komen installeren. Hij werkt goed door en gaat ook proper te werk. Vakman is stipt op tijd en kent zijn stiel tot in de puntjes. Zou hem altijd aanraden aan anderen voor werken uit te voeren, wat ik trouwens ook al meermaals heb gedaan.

13-8-2019, L.M.

Werken in onderaanneming

Wij werkten al talloze keren samen met Jurgen Peeters in onderaanneming. Tot op de dag van vandaag voeren wij nog samen werken uit wat dus ook wil zeggen dat wij altijd tevreden waren over het geleverde vakmanschap. Communicatie en werkzaamheden verliepen altijd vlot. Het is niet het goedkoopste vakbedrijf, wat ook niet moet als de kwaliteit altijd top is. Prijs-kwaliteit een echte aanrader.

13-8-2019, Bouwzorg VOF, Grimbergen

Tuinpad aanleggen en gevelafwerking afwerken

Jurgen heeft ons fantastisch geadviseerd omtrent een probleem dat we hadden van een gevelbekleding, de vorige eigenaars hadden de verkeerd methode gekozen en jurgen heeft ons perfect verder geholpen om het probleem aan te pakken , verder heeft hij ons tuin padje aangelegd , en hier opnieuw het zelfde ….. Advies en transparentie over de pro en of contra van de keuzes of opties werden in detail besproken . Een top stielman waar ik van in begin een goed gevoel bij kreeg en nooit spijt van heb gehad in tegendeel zelfs .

10-8-2019, S.W.

[elementor-template id="37"]